NEW FAVORITE PERFUME

I samarbete med Baresso.se

Bloom perfume from Gucci, HERE / Scrunchie from Denmark / Earrings from Jane Kønig

Jag har hittat en ny favorit-parfym! Efter att ha haft Sí av Giorgio Armani och 3 L’Imperatrice av Dolce & Gabbana som vardagsparfymer i flera år, så kände jag att det var dags för en ny i samlingen. Denna från Gucci doftar magiskt! Lite sött, som jag föredrar, men fortfarande lite kvinnligt och vuxet på något sätt. Och för att inte glömma själva flaskan, som bara den är så himla fin haha. Puss

20 thoughts on “NEW FAVORITE PERFUME

  1. Åh den har jag aldrig luktat på, måste spana in den! Du tar ju grymt fina bilder!!
    Svar: Tack så hemskt mycket, jag är ju lite kär i min nya klocka måste jag säga.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *