TUESDAY

Coat from H&M / Basic t-shirt from Mango / Checked blazer from ASOS / Ankle boots from Stradivarius / Jeans from Black Rebel

Har ni haft en bra start på veckan? Det har jag, även fast jag redan räknar ner dagarna och timmarna tills det är fredag igen haha. Förstår verkligen inte hur helgerna som endast är två dagar kan försvinna så fort när veckorna som är fem dagar går så långsamt?

Igår fyllde iallafall min älskade pappa år och han bjöd ut hela familjen på en restaurang här i Malmö. Så himla mysigt och trevligt! Han fick (eller han ska få, då den inte släppts än) en MFF-matchtröja av mig, min bror och min svägerska och han blev så himla glad. Firandet fortsätter än idag för idag fyller min bror år, så jag ska över till dom ikväll på födelsedagsfika. Lite vardagsmys! Ha en fin tisdag! Puss

14 thoughts on “TUESDAY

  1. Men åh så mysigt med restaurangbesök. Förresten har du sett vårt event vi skall ha i Malmö den 12/5. Vore askul ifall du kom!!
    Svar: Haha nä det var inte det tycker benjamins uppträdande var så trist asså!

  2. Fin du är <3 Mysigt med restaurangbesök och att få skämma bort pappa lite :) Här fyller sonen idag så det ska skämmas bort lite extra ;)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *