5 WAYS TO WEAR: VINYL

Som en jacka / As a jacket
Byt ut skinnjackan i vår mot en jacka i vinyl, och du är trendigare än trendigast.

Som skor / As shoes
Såhär bär jag helst upp vinyl-trenden. Har själv ett par boots i vinyl som jag älskar!

Med helsvart / With all black
Ingenting kan gå fel med en helsvart outfit. Att mixa olika material är en stor favorit hos mig.

Med en pälsjacka / With a faux fur
Jag gillar verkligen kombinationen av det hårda (vinylen) tillsammans med det söta och mjuka (pälsjackan).

Med en uttryckande t-shirt / With a statement t-shirt
Vinyl kan vara väldigt ”hårt” och ”rockigt” i stilen. Jag hade mer än gärna matchat det tillsammans med en rockig statement t-shirt (t.ex. den i mitten) för att få till den rockiga stilen lite extra, samtidigt som att det blir en avslappnad look.

11 thoughts on “5 WAYS TO WEAR: VINYL

  1. Åhh! Jag kan verkligen inte bestämma mig för om jag älskar det eller inte, haha! Kan bli så sjukt snyggt när man gör det rätt ju, men tror inte att jag har tillräckligt med umph för att bära upp det, haha! Kram finaste <33

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *