THROWBACK/PARIS

Photos from Paris 2017

För snart ett år sedan åkte jag och Cassandra till vackra Paris i några dagar. Har ni varit där någon gång? Jag hade mer än gärna åkt tillbaka dit nu under våren, strosat på deras gator, njutit av deras vackra byggnader, ätit macarons från Ladurée och druckit drinkar på en uteservering. Helt underbart ju! Paris är en perfekt stad att åka till för en liten weekend.

Jag har haft en ganska lång och jobbig vecka, så helgen kommer faktiskt väldigt passande. Jag har några roliga saker inplanerade men resten av helgen kommer jag ligga raklång i soffan och vila upp mig haha. Ikväll ska jag träffa Sara och Karin och äta middag på Mello Yello. Älskar deras mat! Vi har inte träffats på hur länge som helst så det ska bli jätteroligt och mysigt. Ha en fin fredag mina vänner! Puss

12 thoughts on “THROWBACK/PARIS

  1. Åh så härligt med paris, dit vill jag åka en dag! :) Men nästa inplanerade resa blir till London! :) Förresten, vad händer efter sluttexterna i senaste Grey filmen? Blev så nyfiken när jag läste hos dig om det så googlade men hittade inget ;) hihi! KRAM!

  2. Men åh Paris har aldrig varit där!! Underbara bilder o älskar ditt hår, verkligen!
    Svar: Ah alla säger det här, får nog ta mig en sväng och lukta på parfymen. Nyfiken nu ju!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *