DREAM: GREENHOUSE

I samarbete med Bygghemma

Photos borrowed from Pinterest

I framtiden drömmer jag om att få äga ett hus med en trädgård, där jag kan ha ett växthus att plantera en massa blommor och växter. Det vore otroligt mysigt! Allra helst skulle jag vilja ha ett växthus som man kan använda som ett uterum, där man kan styra ihop middagar med sina vänner. Idag har jag en inglasad balkong och senare i år ska jag verkligen utnyttja den för att odla. Närodlat, kul och miljövänligt!

Har ni några boende-drömmar inför framtiden? Drömmer ni också om att ha ett växthus?

Bygghemma, som jag skriver detta inlägg tillsammans med, har massor med fina växthus till väldigt bra priser. Jag kan fastna på deras hemsida ibland och drömma mig bort… precis som på Hemnet, där jag kollar lägenheter och hus haha. Drömma måste man ju göra!

8 thoughts on “DREAM: GREENHOUSE

  1. Alltså det är sååå mysigt med växthus, det hade vi i trädgården i våran förra hus och det är något jag saknar nu när vi flyttat! Så synd att vi inte får plats med det i våran nuvarande trädgård :( hoppas du har en fin fredag :) kram

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *