MARIA NILA / HEAL

I samarbete med Baresso.se

Heal conditioner from Maria Nila, HERE / Heal shampoo from Maria Nila, HERE

Här mina vänner, här har ni ett grymt bra tips för er med torr hårbotten! Under hösten och vintern har jag varit ganska torr i hårbottnen och efter att aldrig haft det innan så har jag inte vetat hur jag ska åtgärda det, vilket har varit väldigt jobbigt och påfrestande. Det låter så äckligt, men min hårbottnen har flagnat och det har lagt sig som små vita prickar i håret. Inte så kul direkt.

Jag fick prova Maria Nila’s Heal-serie för några månader sedan och dessa produkter är verkligen grymma! Därför bad jag Baresso skicka hem dessa stora flaskorna till mig i vårt samarbete, så att jag har så att det räcker för detta är verkligen mitt nya favorit-shampoo (tillsammans med deras Volume-serie). Dom doftar dessutom magiskt! Tips tips! Puss

19 thoughts on “MARIA NILA / HEAL

  1. Precis vad jag har haft problem med hela höstan och vintern, har försökt med så många olika schampon mot min torra hårbotten. Får nog ta och kolla in Maria Nila alltså! :) Tack för tipset :) Kram!

  2. Älskar dessa produkterna :) Faktiskt dom bästa jag testat. På vintern är ju håret så trist tycker jag, behöver all kärlek det kan få i form av bra produkter <3 Kram

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *