THURSDAY INSPO

http://malinitis.tumblr.com

Jag hade en så himla mysig torsdagskväll igår. Mamma och pappa kom över på halloumi-burgare efter jobbet, vilket var en stor hit för oss alla, och därefter drack vi te framför Mästerkocken och Renées brygga i soffan! Idag är det torsdag och imorgon är det redan fredag igen haha, och det ska bli så skönt och välbehövt med två dagars ledighet. Har ni några roliga planer inför helgen? Puss

24 thoughts on “THURSDAY INSPO

  1. Så snygg inspo, som vanligt! Det lät som en mysig kväll ni hade igår, själv spenderade jag min på jobbet. Och i helgen blir det familjemys men även jobba ett dygn. Ha en fortsatt mysig torsdag :) kram

  2. Grymt snyggt!!
    Ja i helgen kommer min syster hem så ska träffa henne och sen ska jag på lite fest tror jag :) hoppas din helg blir toppen!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *