REVIEW/FORMULA 10.0.6

Peel masks, mud masks and face scrub from Formula 10.0.6

Här ser ni hudvårdsprodukterna från Formula 10.0.6 som bästa Spalt PR skickade hem till mig. Har blivit förälskad i deras ”Get your glow on”-peel off mask så det ska bli väldigt kul att få prova och bli förälskad i fler av deras produkter! Hittills har jag hunnit prova deras ”Deep down detox”-mud mask och ”Pores be pure”-mud mask, varav båda två doftar magiskt och gör ett grymt jobb! Puss

+
Doftar otroligt gott
Dom färgglada förpackningarna
Gör ett grymt jobb…
…dvs. snabba och synliga resultat
Otroligt prisvärda

Dessa produkter säljs bl.a. på Apotea och Kicks och kostar 99 kr/styck

30 thoughts on “REVIEW/FORMULA 10.0.6

  1. Åh kul att läsa vad du tyckte! Illumination är jag sjukt nyfiken på! Vissa masker tycker jag nästan man känner sig torr efter i hyn, hur är det med denna?
    Svar: Ja verkligen, skulle vilja åka dit någon gång!

  2. Har testat några av dem och tycker de är helt ok :D SV: Ja alltså jag har ju inte sett bilder sedan i november samt annat segt strul! Så nu har jag ny blogg :D Kram

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *