TISDAGSLISTAN

Vad åt du till frukost idag?
Jag äter oftast frukost på jobbet och idag blev det lite gröt, ett glas vatten och två knäckemackor med kalkon!

Hur ser du ut idag?
Såhär! Jag kör samma outfit som i lördags haha, fast en tjocktröja istället för t-shirt. Här nedanför har jag på mig en t-shirt från Mango (den har en text runt halsen som ger en fin detalj), skinnjacka från Mango (min nya favorit i garderoben), mörkgråa jeans från Zara och väska från Scorett. Till det hade jag sneakers från Adidas.

Dagens planer?
Jobb fram till kl. 16 och sedan ska jag hem och prova ett av recepten från Linas matkasse. Tror jag kör thai-rätten idag….

Vad ser du fram emot den här veckan?
Imorgon, då mamma och pappa kommer över till mig på middag. En av rätterna i matkassen var halloumi-burgare med tillbehör, så det tänkte jag bjuda på imorgon. Kan tänka mig att det smakar ljuvligt! På fredag ska jag troligtvis på dejt hehe, och på lördag ska jag hänga med Cassandra. Vi ska äta middag, dricka hemmagjorda mojitos och därefter gå ut och dansa.

Vad ska du äta den här veckan?
Jag fick ju hem Linas matkasse i söndags som innehåller fyra rätter för två personer, så jag antar att det är vad jag kommer att äta under veckan. Jättekul att få chans att prova nya recept, och att få mat för 2-3 personer som man kan frysa in/lägga undan.

Något du vill göra denna vecka?
Jag är faktiskt sugen på att gå på bio och äta popcorn hehe. Jag snackade lite om att se Fifty shades freed (yes jag har redan sett den en gång, so what? ;) med en kollega men vi får se om det blir av under veckan. Eller kanske äta någon god middag ute på stan! Hade verkligen inte sagt nej till att åka över till Köpenhamn för en middag på Sticks’n’sushi. Har drömt om deras mat sedan jag var där med Linda haha.

Categorized in: Q/A

16 thoughts on “TISDAGSLISTAN

  1. Halloumiburgare och middag med dina föräldrar låter ju väldigt gott och trevligt! Roligt med dejt med, hoppas den blir av, lycka till, hihi! ^^ Kram.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *