INSPO BOMB

http://malinitis.tumblr.com

Hoppas att ni hade en fin alla hjärtans dag igår! Gjorde ni något speciellt? Jag beställde hem sushi till middag och åt det framför några av mina favorit-filmer – bättre än så kunde min dag nog inte bli, bortsett från mitt sjuktillstånd då. Idag ska jag fortsätta äta tomatsoppa, dricka te och vila så att jag blir frisk snart. Så trött på detta nu…. Ha en bra torsdag! Puss

13 thoughts on “INSPO BOMB

  1. ​Hej jag är en tjej på 20 år som skriver om psykisk hälsa/ohälsa, mitt liv som kristen, body positivity & mycket mer! Kolla gärna in min blogg! :)

  2. Lät ju som en bra alla hjärtans dag. Mer behöver man egentligen inte ta och göra :D

    Sv; ja, så underbart att ta och jobba ett pass på arbetet utan stress!

  3. Lät som en mysig kväll ändå! Jag var med familjen bara och jag och sambon avslutade dagen med chokladfondue, alltså det är ju för gott! :) Krya på dig! KRAM!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *