VALENTINE’S DAY

I samarbete med Interflora

Bouquet with 24 red roses from Interflora, HERE

Glad alla hjärtans dag mina vänner!

Jag ligger tyvärr nerbäddad och är sjuk, så mina kvällsplaner med Lisa fick ställas in. Jag funderar istället på att beställa hem massor med sushi och bädda ner mig i soffan framför Something borrowed och The back up-plan, så att det blir en hyfsat bra dag ändå. Jag har iallafall 24 långa röda rosor som jag fick hem från Interflora förra veckan att njuta av! Tänk vad glad man kan bli av blommor! Vad ska ni göra idag? Puss

20 thoughts on “VALENTINE’S DAY

  1. Åh, krya på dig! <3 Jag är också sjuk så mina planer är också lugna! Bra timing vi har, haha. Sushi låter ju jättebra, och The Back-Up plan är ju bra! Kram.

  2. Happy Valentines day till dig! Fina rosor!
    Svar: Tack, ja detta stället är så himla mysigt. Rekommenderas! Ah det stället skall jag spana in nästa gång! Har dom bara sushi?

  3. Bortsett från sjukan, så låter din kväll verkligen fantastisk, haha! Nästan så jag hade kunnat byta min kväll mot den ;) Och blommorna är ju bara fantastiska!! Hoppas du får en fin dag hjärtat! Kram <3

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *