TISDAGSLISTAN

Hittade denna listan inne hos Felicia i förra veckan och kände att det hade varit kul att svara på frågorna själv. Puss

_____________________________________________________

Vad har du på din TO DO-lista i veckan?
Försöka bli frisk och jobba därefter. Jag hade en fettis-fika inplanerad med familjen idag men den fick jag hoppa över då jag är sjuk, och imorgon hoppas jag på lite alla hjärtans dag-mys med Lisa om jag är frisk. På lördag ska jag träffa tjejerna hos Sofie och på söndag ska jag även få hem Linas matkasse för första gången! Det ser jag verkligen framemot!

Bästa musiken just nu?
Har faktiskt knåpat ihop en feelgood-lista på Spotify som jag spelar dagligen och som jag varmt kan rekommendera. Väldigt blandat med gamla och nya låtar haha, men dom gör mig verkligen så himla glad! HÄR hittar ni den!

Can’t wait to eat lots of burgers at Shake Shack in New York

Vilka serier/filmer skulle du rekommendera för tillfället?
Fifty shades freed!!!!! Såg den i onsdags och rekommenderar er alla att se den, speciellt om ni tyckte om dom två andra filmerna. Jag tyckte att den var jättebra men den andra filmen är nog snäppet bättre faktiskt. Annars måste jag tipsa er om Gossip girl (är dock väldigt ledsen över att Netflix tar bort den imorgon), The perfect guy (så grym!), When we first met (en rolig film på Netflix som jag såg igår) och Hitta Doris (se den på engelska!!!!). Ring mig när Doris simmar i rören och ni viker er av skratt….. det är det bästa i hela filmen haha.

Bästa sminktipset nu i vår?
Inget smink alls? Eller så lite smink som möjligt? Mina bästa skönhetstips over all är att exfoliera och återfukta dagligen. Och dricka mycket vatten, och använd ansiktsmasker efter ditt behov! Har börjat bli bättre på detta och WOW vilken skillnad! Och att ”utmana” dig själv och gå osminkad till affären, till stan eller till jobbet för att inte fastna i kretsloppet där du känner att du måste sminka dig.

Vilken är din favoritpodcast?
Jag älskar ju verkligen Alice och Bianca’s podcast! GUD vad rolig, härlig och intressant den är! Dom har dessutom sådana röster som är så härliga att lyssna på haha. Älskade även Hugo och Paula’s podd men dom har ju tyvärr (!) lagt ner den…. vill gråta haha.

Categorized in: Q/A

32 thoughts on “TISDAGSLISTAN

  1. Låter som en jätterolig vecka, hoppas bara du hinner bli frisk! <3 Är också sjuk, usch! Håller med om att vatten, ansiktsmasker och återfuktning gör otroligt mycket för huden! Kram.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *