MIN HELG I BILDER

Vilken helg jag har haft! Jag har varit omringad av mina fina vänner och min fina familj exakt hela tiden, vilket jag älskar. Tyvärr så har jag väl haft så pass roligt att jag har åkt på en förkylning, för idag mår jag minsann inte bra. Hur har er helg varit? Har ni haft det bra? Puss

I fredags slutade jag redan vid 14, solen sken och himlen var blå. Det behövdes t.o.m solglasögon! Älskar det!

Jag åkte nästan direkt hem till mamma och pappa för att hämta bilen som jag fick låna hela helgen. Detta är förövrigt en av mina låtar! Kikki Danielsson ligger mig varmt om hjärtat för fy, vad glad jag blir av hennes musik haha. Denna dansar jag gärna till!

Jag åkte bl.a till Rusta och köpte diskmedel och diskmaskinstabletter och passade även på att hämta min Smakbox som kom samma dag. Denna gången är temat knytkalas och jag hittade många nya favoriter, bl.a. chipsen från Estrella som smakar precis som Doritos!

På kvällen körde jag hem till Ellen och hennes familj för att spendera kvällen och natten där. Ellen har varit nere denna helgen och självklart passar jag på att mysa med henne <3 Jag blev bjuden på en underbart god middag som ni kan se på bilderna.

Jag fick även mysa en hel del med deras nya familjemedlem Sören. Världens sötaste, klumpigaste, jobbigaste och mysigaste katt!

I lördags bestämde vi oss för att åka till en övergiven bro och en tågräls för att ta lite balla bilder. Förutom att det var galet kallt och att vi tappade känslan i våra händer och fingrar, så blev det faktiskt riktigt bra! Här är en liten sneakpeak.

Mat-glada som vi är så körde vi iväg till Subway för att ta en sub. Jag har egentligen aldrig blivit förälskad i deras mat utan äter hellre en hamburgare på Donken haha, men denna kombinationen av sesam-bröd, smält ost, tonfisk, rödlök och gurka är 10 out of 10!

På kvällen kom Emely över och så tittade vi på Mello tillsammans, och planerade lite kring vår New York-resa!

I söndags vaknade jag vid 9-tiden för att bege mig mot Köpenhamn tillsammans med mamma. Kvällens planer var att se Kygo’s konsert tillsammans! Det är en av mammas favoriter så det var jättekul att se honom och höra hans låtar live tillsammans med henne!

Vi åkte in lite tidigare för att hinna med lite shopping Field’s. Det är ett stort köpcentrum som ligger på andra sidan tågrälsen från arenan, vilket var perfekt. Jag provade massor med jeans (älskar dessa från Ginatricot men den passade tyvärr inte min kroppsform) och hittade jättecoola tallrikar som jag gärna hade köpt med mig hem, men det kändes lite opraktiskt att ha på konserten haha.

Kvällens höjdpunkt – Kygo’s konsert! Det var en cool show och han var riktigt bra live, men när man nästan nyligen sett Coldplay live så är man väldigt kritisk haha. Jag kan dessutom bara hans kändaste låtar (Raging, Stole the show, Firestone osv) så jag hängde inte riktigt med när han spelade låtar från sitt senaste album haha. Never let you go var hans öppning och den var bäst!

Jag kom innanför dörren vid halv ett inatt och gick och la mig direkt…. var så trött och så kall haha. Puss

24 thoughts on “MIN HELG I BILDER

  1. Men alltså wow, wow, wow! Love it! Och så himla underbart att läsa att det till och med behövdes solglasögon, sååååå underbart!! Längtar efter att solen tar sig hit med =) Kram <33

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *