PLUGGA VIDARE?

I samarbete med Logio

Tanken av att studera vidare på högskolan i framtiden har slagit mig några gånger och det är väl någonting som jag planerar att göra inom några år, när jag vet säkert vad jag vill studera. Har ni studerat på högskola? Eller planerar ni att göra det i framtiden?

Hur som – för att komma in på högskolan så kan man skriva högskoleprovet för att öka sina chanser att bli antagen. Har ni skrivit högskoleprovet någon gång? Jag är 24 år gammal och har själv aldrig skrivit ett haha, och det gör mig nästan nervös inför att jag i framtiden ska sitta där och skriva ett. Hur går det till? Hur snabb behöver man vara? Hur svårt är det? Vad behöver man plugga på innan?

Om ni känner likadant som jag så måste jag rekommendera er om Logio. Dom erbjuder en tjänst via deras hemsida där man kan träna inför högskoleprovet. Dom utlovar dessutom att deras utbildning ger dig ett högre resultat på provet, och skulle det inte ske så ger dom dig pengarna tillbaka. Klicka här för att prova deras tjänst gratis!

2 thoughts on “PLUGGA VIDARE?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *