NEW LEATHERJACKET

I samarbete med Jofama

Ruth leather jacket from Jofama, HERE

Kommer ni ihåg min Kenza 9-skinnjacka (inlägg här) som jag fick hem från Jofama i april under förra året? Den har jag använt nästan dagligen sedan dess och det är verkligen en av mina favorit-jackor! Den skriker perfektion. Nu kände jag att det var dags för en ny som är lite enklare och stilrenare i modellen, och det fick bli denna från samma märke. Jag är så nöjd! Ni ska självklart få se den på inom kort!

Idag är det äntligen fredag och jag slutar redan vid 14, vilket är så skönt. Ikväll ska jag hem på middag hos Ellen och hennes familj, då hon är nere i Malmö denna helgen och hälsar på! Innan dess ska jag hämta pappas bil & kanske hinna med lite shopping hehe…. Puss

11 thoughts on “NEW LEATHERJACKET

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *