PLANNING MY 25TH BIRTHDAY

I samarbete med Partykungen

I oktober fyller jag 25 år (!) och jag har redan börjat fundera lite på hur jag ska fira min födelsedag. Jag brukar i princip aldrig ha större tillställningar eller fester när jag fyller år så denna gången skulle jag gärna vilja slå på stort! Det är ju inte varje dag man fyller 25 år och har överlevt en fjärdedel av sitt liv haha. Här nedanför kommer tre idéer som jag gärna skulle vilja köra på!

Photos borrowed from Pinterest

Gatsby party
Ett tema som jag mer än gärna hade kört på är att ha ett Gatsby party! Det ska vara champagne i mängder, glitter och paljetter på kläderna, fina dekorationer i form av guld, ballonger i taket, fjädrar och pärlor. Väldigt elegant och exklusivt med andra ord haha! Att köra på denna typ av fest när jag fyller 25 år lockar en hel del så jag har redan (haha) börjat kolla in vilka dekorationer jag ska och vill köra på, och jag rekommenderar er att kolla in Partykungen om ni ska planera en fest. Dom har ju verkligen allt för att kunna dekorera kvällen perfekt!

Brunch
Detta är nog ingenting som man styr ihop i oktober, men det hade varit otroligt mysigt att styra ihop en brunch, duka fram med långbord utomhus, massa polaorid-kameror på bordet, hänga lyktor och ris-lampor i träden och bjuda på massa gott. Tänk er mini-hamburgare, mozarella-ost med tomater, champagne, pasta-sallad, vitlöksbröd, rosa drinkar, chark-bricka. Lite Gossip girl-tema helt enkelt!

Back to the 90’s party
Detta var den första tanken som slog mig när jag funderade på hur jag skulle fira min 25 års-dag. TÄNK vad roligt om alla dök upp med maskeradkläder och hårfrisyrer som skriker 90-tal, det spelas Spice Girls och Kikki Danielsson, det bjuds på drinkar i roliga glas med balla sugrör, sätter upp posters på boysen man hade crushes på när man var yngre och hänger en gigantisk diskokula i taket! Jag är ju född och uppvuxen på 90-talet så det vore otroligt kul att återskapa sin barndom tillsammans med sina vänner.

12 thoughts on “PLANNING MY 25TH BIRTHDAY

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *