CHECKED

Checked blazer from ASOS / Coat and sneakers from H&M / Watch from Marc by Marc Jacobs / Ring from Pandora

Detta blev verkligen min go-to-outfit under hela helgen haha. Hade nästan samma outfit på mig i fredags, i lördags och i söndags. Jag har fått en obsession för checkade plagg på sistone och denna kavajen är mitt nya favorit-plagg i garderoben. Såhär såg jag iallafall ut när jag hängde med pappa i söndags! Längtar tills våren kommer och jag kan bära kavajen utan en kappa över haha.

Ikväll väntar det en jätterolig kväll! Jag och Elin ska nämligen på smygpremiären av Fifty shades freed. Jag har sett framemot den tredje och sista filmen sedan den andra släpptes, så det ska verkligen bli jättekul att äntligen få se den! Innan dess ska jag fixa mina naglar och vi tänkte även äta pizza på V.E.S.P.A, vilket blir första gången för mig. Har ni ätit där förut? Deras pizzor ser magiska ut! Puss

14 thoughts on “CHECKED

  1. Tjusigt! Aldrig fel att hitta en klädstil man är beroende utav hehe :D jag älskar t.ex. svart, så kan gärna gå runt helt svartklädd ^^,

    Sv; tusen tack, det har jag haft. Hoppas att du också har haft en toppen helg :)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *