MIN HELG I BILDER

Min helg har varit grym! Jag har fått umgås både med mina fina vänner och med min familj – perfekt. Hur har er helg varit? Blir bättre och bättre på att ta vardagsbilder under helgerna, då jag vet att ni uppskattar att se sådana inlägg. Ha en fin måndag! Puss

Jag mötte upp Amanda och Linn när jag hade slutat jobba i fredags. Linn bor i Oslo sedan en månad tillbaka och vi har sedan dess planerat in att överraska hennes syster Sofie, vilket skedde i fredags. Hon anade verkligen ingenting och blev så chockad och GLAD när Linn klev in i mitt vardagsrum från ingenstans haha. Började nästan själv gråta när jag såg deras enorma kärlek både som systrar och som bästa vänner. Det är så sjukt…. Jag har känt dessa tjejerna sedan i slutet på oktober och dom är redan tre av mina närmsta vänner <3

När chocken hade lagt sig så lagade vi tacos, snackade ikapp om allt möjligt och fixade oss tillsammans inför kvällen.

Checked blazer from ASOS / Top from Cubus / Costume pants from Zara

Vid åtta började resten av tjejerna droppa in. Vi spelade spel, lyssnade på musik och drack gott! Jag invigde min nya kavaj som jag hämtade ut någon timme innan haha. Vill inte ta av mig den. HOPPADE till och med av glädje när jag provade den för att den var så snygg!

På kvällen tog vi en taxi tillsammans till Ice, där vi tog varsin drink och sjöng med i karaoke innan vi gick över gatan och dansade på KB hela natten. Vi hade verkligen hur kul som helst, även fast jag kom hem hyfsat tidigt redan vid 04 på morgonen haha.

I lördags vaknade jag pigg och utvilad, och började städa lägenheten efter kvällens party. Det är nog det värsta med att ha hemmafest haha, att få diska alla miljontals glas och kasta alla tusentals burkar dagen efter. Men det är så värt det! Amanda bestämde sig för att komma över med ägg och mjölk, så vi gjorde pannkakor vilket satt SÅ fint i magen efter en utekväll.

Vid tre-tiden började jag röra mig mot Köpenhamn och som ni ser så började det såklart snöa precis då haha. Ursäkta min håriga kappa haha, men mina halsdukar ”luddrar av sig” och min roller tog såklart slut precis innan jag skulle gå. Vilket flyt man har :)

Väl i Köpenhamn så mötte jag upp Linda! Så himla kul (och pirrigt haha) att äntligen få träffa någon som man haft kontakt med via sociala medier. Vi hade planerat att gå på stan och shoppa lite men det var så kallt och snö-storm (enligt mig och Linda haha), så vi satte oss direkt på Sticks’n’sushi. Jag har hört så himla gott om deras mat så jag var tvungen att ta med mig Linda dit.

Alltså GUD, vad god maten det var! Jag ska till Köpenhamn igen nästa helg och se Kygo med mamma, och då ska jag minsann ta med henne hit. Det var så fantastiskt gott! Och då ska vi inte ens nämna deras drinkar eller efterrätter, som också var 10 out of 10.

Det var första gången som jag träffade Linda och det var verkligen HUR trevligt som helst! Hon är så underbar och härlig! Vi satt på restaurangen i timmar, åt massor med god mat, avnjöt några av deras efterrätter och pratade om allt mellan himmel och jord.

Den Sticks’n’sushi som vi var på ligger på tredje våningen i ett nybyggt hus precis vid Tivoli och centralstationen. Hur fint och fräscht som helst! Innan vi skulle gå så gick vi ut på deras terrass och fick skåda denna utsikten över Tivoli. Ni ser ju hur vackert det är! Här vill jag gärna sitta på sommaren och ta ett glas bubbel.

Alltså SÅ härlig tjej! Lika sprallig och tokig som jag haha, vilket jag älskar hos människor. Tack för en trevlig kväll Linda <3

Knitted top from H&M / Striped top from Cubus / Watch from Marc by Marc Jacobs

Igår glömde jag totalt bort att ta några bilder tyvärr, men jag spenderade först dagen tillsammans med pappa. Vi mätte min hall och planerade renoveringen av mina garderober, och jag längtar verkligen tills det är färdigt. Det kommer bli så bra! Därefter åkte vi en runda och fikade hos mormor, vilket är vår lilla tradition på söndagar.

På kvällen blev jag bjuden på en fantastiskt god middag hos mamma och pappa, men såklart glömde jag ta bild på den….

När jag kom hem tog jag en lång dusch och slängde på mig en mud mask från Formula 10.0.6. Denna är verkligen grym! Älskar även deras ”peel off mask” men det ska ni få läsa mer om en annan dag. Har fått hem ett press-utskick med flera stycken av deras masker som jag tänkte berätta mer om och recensera i ett annat inlägg, om ni vill!

Avslutade min vecka och helg i soffan med Fifty shades of grey, salta pinnar och jordgubbssaft. På onsdag är det äntligen dags för den tredje och sista filmen! Då ska jag gå på smygpremiär med Elin och Lisa…. Det ser jag verkligen framemot hehe. Puss

20 thoughts on “MIN HELG I BILDER

  1. Så roligt att ta del av, och kul med så många bilder! ^^ Jag har också en ansiktsmask från det märket, en i lila förpackning, sååå bra! Kram.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *