TIGER HEAD

I samarbete med Nordic print store

Flowers from Interflora / Couch from Mio / Pillow cases from H&M Home / Leaf poster, HERE / Compass poster, HERE / Tiger head poster, HERE / Flower vase from Kähler / Star bowls from a tiny shop in Denmark / Cloth from Hemtex / Blankets from Rusta

Jag har återigen ändrat om lite i mitt vardagsrum haha. Ovanligt va? Jag vet inte om jag fick visat er det, men i julas köpte jag både röda och gröna kuddfodral och när julen städades ut så lät jag dom gröna vara kvar tillsammans med mina rosa. Älskar mixen av det gröna, rosa och gråa!

Här skymtar ni även min spegelvägg som jag är så himla nöjd med, vilket märks då jag pratar om den hela tiden haha. Alla posters är från Nordic print store, som jag kör ett samarbete med! Älskar den med tiger-huvudet! Har även fått tre nya till köket som jag ska visa er. Puss

12 thoughts on “TIGER HEAD

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *