TRENDS FOR SPRING

Våren börjar ju närma sig med stora steg, eller det är vad jag försöker intala mig själv även om det är snöflingor på väderprognosen för dom närmsta dagarna haha. Jag tänkte iallafall prata lite om trender idag, dvs. vad jag gärna kommer köra på i vår. Jag hoppas innerligt att den snart är här och att solen även kikar fram. Hoppas ni gillar det! Puss

_________________________

THE STATEMENT BLAZER

Jag har tidigare aldrig varit någon kavaj-tjej men har fått upp ögonen för detta plagget på sistone. Nr. 3 är påväg hem till mig och jag är så glad över att jag äntligen hittat den perfekta checkade kavajen som inte har gula, röda eller gröna sömmar haha.

1 HERE / 2 HERE / 3 HERE / 4 HERE / 5 HERE

_________________________

THE RED COLOR

Rött har minst sagt blivit det nya svarta, och jag älskar det. Vill gärna matcha det tillsammans med något i rosa! Just nu är jag sugen på att köpa bas t-shirts i en kallröd färg, randiga röda plagg, sneakers med röda detaljer på sulorna och en lång vår-kappa i rött.

1 HERE / 2 HERE / 3 HERE / 4 HERE / 5 HERE

_________________________

THE STRIPES

Jag kommer nog aldrig tröttna på randiga plagg. Det passar till allt! En randig tröja, ett par jeans och sneakers, och man är top notch!

1 HERE / 2 HERE / 3 HERE / 4 HERE / 5 HERE

_________________________

THE YELLOW COLOR

Vi såg den gula färgen väldigt mycket under 2017 och den fortsätter att vara lika populär, även för mig. Vill gärna matcha en gul topp tillsammans med ett par ljusa jeans – nästan så att man ser ut som svenska flaggan – och en skinnjacka. Bikinin här nedanför är dessutom en sann dröm! Den vill jag mer än gärna ha i Grekland i sommar.

1 HERE / 2 HERE / 3 HERE / 4 HERE / 5 HERE

_________________________

FLOWER POWER

Plagg täckta i blommor såg vi också en hel del av under förra året, och den trenden är fortfarande lika populär. Jag älskar personligen både bikinis, klänningar, brallor och blusar täcka med blommor! Så fort temperaturen tillåter vill jag gå runt i klänningar!

1 HERE / 2 HERE / 3 HERE / 4 HERE / 5 HERE

11 thoughts on “TRENDS FOR SPRING

  1. Längtar till våren, & varje gång slår det mig hur otroligt snyggt det är med gult! Kanske skulle våga mig på mer färg nu i vår än vanligtvis. Svart alltså…

  2. Massa snyggt inför våren, måste införskaffa något i gult! Så snyggt! :) Har en snygg röd skinnjacka, den får göra comeback i vår tror jag :) KRAM!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *