REVIEW/LOREAL/SMOOTH SUGAR SCRUBS

New smooth sugars face scrubs from L’Oréal

Jag har fått en ny obsession – nämligen hudvård. Jag har börjat använda mig av ansiktsmask flera dagar i veckan nuförtiden och jag älskar det! Passande nog så har L’Oréal släppt tre nya ansiktsskrubbar som jag fick hem i ett press-utskick för någon vecka sedan och efter en användning av deras Glow scrub så var jag fast. Dessa är hur bra som helst!

Dom kommer i tre olika former och dofter; en med vitt socker, en med ljust och en med mörkt. Min favorit so far är den som heter Glow scrub, och som har ljust socker i sig! Fungerar att använda på både ansiktet & läpparna, och doftar dessutom underbart. Tips! Puss

From the top to bottom: Glow scrub / Clearing scrub / Caring scrub

Såhär skriver företaget om produkten:
”Upplev L’Oréal Paris nya ansiktsskrubb som innehåller en unik kombination av särskilt utvalda exfolierande ingredienser: 3 fina sockerarter av 100 % naturligt ursprung, kakaosmör och kokosnötsolja kända för sina närande, vårdande och skyddande egenskaper och kakaofrö för att exfoliera huden, avlägsna döda hudceller och ge en mjuk hud. Den fylliga, vårdande formulan har en härlig doft och ger en unik rengöringsupplevelse.”

My favourite – the glow scrub with grapeseed oil

+
Kommer i tre olika ”hårdheter”
Doftar ljuvligt
Väldigt prisvärda
Professionella förpackningar

Vet tyvärr varken vad dom kostar eller vart som säljs

22 thoughts on “REVIEW/LOREAL/SMOOTH SUGAR SCRUBS

  1. oh glow scrubs! Låter ju inte helt fel. Dom bör dyka upp där man säljer Loreal, Kicks, Åhlens, Hm etc.
    Svar: Vad roligt tack. Skall göra ett annat inlägg med mina fest väskor med tänkte jag ;) tack så himla mycket, jag gillar verkligen dem.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *