INSPIRATION: PATIO/BALCONY

I samarbete med Hemfint.se

Nu börjar våren närma sig och jag har bestämt mig för att börja plantera ute på min balkong! Allt från tomater och gurkor till färska kryddor. Jag ville så gärna göra det under förra året men jag inredde min balkong så pass sent, och då var det inte lönt att börja odla haha. Att plantera tar tid och man vill ju helst kunna äta det man odlar också.

Har ni en balkong eller uteplats där ni bor? Planterar ni någonting hos er? Vad planterar ni isåfall?

Photos borrowed from Pinterest

Titta så mysigt det kan bli genom lite växter ute på balkongen! Extra roligt är det ju om växterna går att äta haha. Håller ni inte med mig? Om jag ska börja odla på min balkong så behöver jag ett odlingsbord där jag kan ställa mina krukor. Dessa tre nedanför gillar jag verkligen, varav jag har kikat på det svarta till höger hur länge som helst. Det är så stilrent!

En av mina drömmar är att få äga ett hus i framtiden där jag har ett växthus i trädgården. Tänk vad mysigt att få plantera tillsammans med sina barn…. åh ja. Mina danska släktingar har ett växthus hos sig och jag tycker att det är så häftigt och mysigt att springa ner dit och hämta vad man behöver till matlagningen. Dessutom så smakar det mycket mer och godare än det man handlar i butik!

1 from Juliana, HERE / 2 from Hasselfors / 3 from IKEA

6 thoughts on “INSPIRATION: PATIO/BALCONY

  1. Så himla fint och härligt! Jag längtar ihjäl mig på en framtida flytt till en lägenhet med balkong, detta är lägenhet nummer två utan balkong så det kliar i mig för jag vill ha en!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *