NEW MAKEUP

I samarbete med Hudvårdsbutik

Highlighting duo pencil, HERE / Brow wiz in shade ”taupe”, HERE / Clear brow gel, HERE / Contour kit, HERE

Har fått hem lite påfyllning av mina Anastasia-favoriter från bästa Hudvårdsbutik! Det är en av dom bästa känslorna, när smink-hyllan är påfylld haha. När det kommer till bryn-produkter så finns det många grymma märken ute på marknaden, men det slutar ändå med att jag kommer tillbaka till Anastasia’s. Vilka produkter brukar ni använda till era ögonbryn? Vilka är era favoriter?

Jag använder Anastasia’s brow wiz och clear brow gel dagligen, och deras contour kit varierar jag med mina andra favoriter från Kat Von D eller NYX. Deras highlighting duo pencil har jag däremot aldrig provat förut – har ni testat den? Är den bra? Puss

20 thoughts on “NEW MAKEUP

  1. Fantastiska bilder. Min blick fastnade på geisha chokladen, älskar!! Anastasia har jag aldrig testat faktiskt. Till ögonbryn använder jag Ardell, skitbra kit!
    Svar: Ja det är det verkligen, viktigt att man lyfter detta. Lika viktigt att lyssna till sig själv vad man vill läsa & bli.

  2. Åhh så bra tips!! Använder fortfarande samma penna som jag köpte ur HMs bassortiment för typ 5 år sen (HEEEELT sjukt!), men ja! Så verkligen superbra tips =) Kram söta <33

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *