POSTKAKAN

I samarbete med Postkakan

Photos borrowed from the blog Unforgettable

Nu har jag troligtvis hittat den bästa nyheten på länge, eller så är jag bara väldigt sen med det haha. Visste ni om att man kan skicka tårtor via posten? Det hade minsann inte jag gjort förrän för några dagar sedan. Hur fantastiskt är inte det? Vem vill inte ha en tårta liksom?

”Idén om postkakan började 1998 när Posten utlyste en riksomfattande tävling. Tävlingen gick ut på att se om någon kunde konstruera en bakad kaka som gick att skicka via posten, direkt ner i brevlådan eller postinkastet. Bo Sundström bestämde sig för att anta utmaningen och vann sedan med Postnöten, den första postkakan. Efter att han hade vunnit var planen klar, att låta människor över hela världen beställa tårtor och kakor direkt ner i brevlådan.”

1 Sasher cake / 2 Caramel coconut cake / 3 Lemon cake / 4 Orange truffle cake / 5 Original cake (Postnöten)

Här ovanför kan ni se vilka tårtor som man kan beställa! Nr. 2 och nr. 5 låter otroligt goda med sin cola och sina nötter!

Man kan helt enkelt besöka Postkakans hemsida och snabbt och smidigt beställa en tårta direkt till någon som man tycker förtjänar det – på samma sätt som man skickar blommor till någon man tycker om. Oavsett om det är en födelsedag, ett tack för hjälpen eller en enkel hälsning så har dom en tårta som passar alla tillfällen. Hur fantastiskt? Haha jag tycker verkligen att detta är en helt genialisk idé!

Snart är det alla hjärtans dag och jag funderar redan på att kanske skicka en tårta till min mormor. Det hade hon uppskattat! Puss

3 thoughts on “POSTKAKAN

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *