REVIEW/ESTEE LAUDER/DOUBLE WEAR WATER FRESH MAKEUP FOUNDATION

Double wear Nude water fresh makeup foundation from Estee Lauder, HERE

För någon vecka sedan fick jag hem ett pressutskick från Estee Lauder med deras Double wear Nude water fresh makeup foundation (så himla långa namn haha). Jag har använt deras Double wear Stay-in-place foundation i flera år och tycker att den är helt fantastisk, så det är värdigt kul att få prova något nytt från samma märke! Ska bli kul att se vad denna går för!

Såhär skriver företaget om produkten:
”Estée Lauder introducerar en ny, flytande makeup: Double wear Nude water fresh makeup. Lätt men hållbar konsistens som känns naturlig och samtidigt levererar den perfekta no-makeup-looken. Produkten är oljefri, dermatologiskt testad och passar alla hudtyper. Den vattenlätta formulan känns fräsch, viktlös och behaglig på huden. Förvänta dig upp till 24 timmars behaglig och felfri hud. Den ger en skir till medeltäckning som enkelt kan byggas upp till önskad intensitet, och en frisk, naturlig och jämn hudton som varar hela dagen.”

Swatches from bottom to top: 1N2 / 2C3 / 3C2

+
Passar mig som har blandhy
Ger bra täckning…
…och ett naturligt resultat
Tunn konsistens – känns knappt på huden


Flaskan har ingen pump…
…vilket leder till att man ibland häller ut för mycket
Väldigt dyr

Denna produkt säljs bl.a. på Kicks och kostar 460 kr

22 thoughts on “REVIEW/ESTEE LAUDER/DOUBLE WEAR WATER FRESH MAKEUP FOUNDATION

  1. Åh nej ingen pump det borde det ju ha varit såklart!
    Svar: Ja men visst är dom! Lite annorlunda vinkling på denna listan med, vilket fångar intresset lite mer!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *