HATFNATT

Hat, knitted top and coat from H&M / Watch from Marc by Marc Jacobs

Idag är det lördag och jag tänker faktiskt ligga hemma, nerbäddad under täcket i soffan, dricka massor med te och kolla på filmer eller serier hela dagen. Har känt mig småkrasslig och svag i kroppen nästan hela veckan och vägrar att bli sjuk, så ska försöka bota det så gott jag kan innan det är försent. Hur mår ni? Har ni några roliga planer för er lördag?

Jag tog förresten dom här bilderna för några dagar sedan och när jag tittar på dom så blir jag sugen på att klippa av mig allt mitt hår haha. Det är så otroligt långt just nu att det blir jobbigt haha, men jag vet att jag samtidigt hade ångrat mig när jag lämnar frisören om jag hade gjort det. Även om det bara är hår så har jag så svårt för att bestämma mig för hur jag vill göra. Har ni några tips? Puss

27 thoughts on “HATFNATT

  1. Åh, det gör du helt rätt i om du känner dig krasslig, hoppas du slipper bli sjuk! <3 Har precis samma dilemma som dig gällande håret, haha! Jag har lika långt som dig och ääälskar det, men skulle väldigt gärna vilja kapa det en rejäl bit så man verkligen ser en förändring, men samtidigt vet jag inte om jag vågar eller om jag kommer ångra mig… så jag förstår dig till 100%, haha! Sv: Åh, tack, så glad jag blir att du tycker så, verkligen! <3 Kram.

  2. Älskar ju ditt långa hår, men tror att du hade passat galet bra även i lite kortare! Bestämmer du dig för att klippa kan du ju prova att bara klippa ett par decimeter & se hur det känns för att sen låta det växa igen eller kapa lite mer om du gillar det :) Kram

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *