5 THINGS

KOLLA in detta som jag och tjejerna beställde hem för någon helg sedan. 60 bitar sushi, och det var så otroligt gott att det vattnar i munnen på mig när jag ser bilderna haha. Om ni är i Malmö och är ute efter ett riktigt bra sushi, så rekommenderar jag Samurai sushi!

I samarbete med Interflora

Älskar verkligen att få hem en bukett blommor från Interflora varannan vecka. Det gör så mycket både för välmåendet och för lägenheten! Det är så fint att ha en bukett blommor på mat- eller soffbordet. Dock så lyckades jag döda dessa på bara två dagar….

”When I met you, it was the worst time
never knew that you’d be the one to make me
feel like I’m the queen”

Min absoluta favoritlåt för tillfället. Den går på repeat verkligen hela tiden haha. FAN vad fin och vacker den är!

1 HERE / 2 HERE / 3 HERE

Får verkligen inte nog av denna trenden för tillfället. Letar efter den perfekta kappan/kavajen att ha inför våren men jag lyckas inte hitta någon som faller mig i smaken. Har ni några tips? Älskar byxorna här ovanför och är lite sugen på att klicka hem även dom….

Wall mirrors from IKEA / Arm chair from Furniturebox / Marble table from Vikens hantverkare / Couch from Mio / Carpet from Rusta / Silver mirror table från Åhlens / Interior latter from Bauhaus / Green pillow from H&M

Jag är verkligen så himla nöjd med min spegelvägg! Även om jag älskar min lägenhet och är jättenöjd med den som den är så vill jag göra småförändringar hela tiden haha, och detta var precis vad som saknades i hörnan i vardagsrummet. Vad tycker ni?

21 thoughts on “5 THINGS

  1. Åh jag gillar verkligen inte sushi :/ haha de flesta verkar gillar det men jag har så svårt för det,haha.
    Svar: Tack, hoppas att tipsen kommer till användning framöver;)

  2. Hoppas du får en riktigt fin lördag, fina du. Här skiner solen. Skall laga lunch nu och sedan blir det en promenad i det fina vädret!
    Svar: Ja det är dom verkligen och så härlig kvalité med! Underbara!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *