REVIEW/GIGI HADID X MAYBELLINE

Gigi Hadid x Maybelline makeup collection

KOLLA vad som trillade ner i min brevlåda för några dagar sedan! Bästa Johanna på L’Oréal lyckades haffa några produkter från Gigi Hadid x Maybelline-kollektionen och jag är så himla glad för det! Jag fick hem bl.a. tre läppstift, tre läppennor, en mascara och en stor palett med olika shades. Tänkte gå igenom några favoriter från kollektionen och jag hoppas ni uppskattar det! Puss

Gigi Hadid matte lipsticks / From left to right: Austyn, Khair and Lani

Först ut är tre av hennes läppennor med tre matchande läppstift! För det första – KOLLA förpackningarna? Älskar verkligen den ljusrosa färgen tillsammans med dom vita och guldiga bokstäverna. Väldigt fint och exklusivt för att det ska vara ett budget-märke!

Tillbaka till läppstiften haha. Dessa gillar jag iallafall verkligen, även fast jag inte vanligtvis brukar sträcka mig efter röda läpprodukter. Jättetråkigt att jag inte kunde få tag på hennes nude nyanser då dom hade passat mig mycket bättre, men men…. Dessa ger en matt finish, har väldigt bra pigment och håller jättebra på läpparna. Den mörka nyansen Lani är min favorit!

Gigi Hadid Jetsetter palette

Jag är så himla glad att Johanna lyckades få tag på Jetsetter-paletten till mig! Det är en stor palett som innehåller två concealers, två läppglans, fyra ögonskuggor, en highlighter, en bronzer, en blush, en mascara och två borstar. Denna är perfekt att ha när man ska resa då den innehåller allt man behöver! Och som pricken över i:et så innehåller den en gigantisk spegel!

Gigi Hadid Lash sensational mascara

Även denna mascara ingår i kollektionen, och detta är en av mina favorit-mascaror från Maybelline sedan långt tidigare! Deras Lash sensational mascara är ju en bästsäljare så jag förstår varför Gigi Hadid gjorde sin egen variant på denna. Den är bäst!

29 thoughts on “REVIEW/GIGI HADID X MAYBELLINE

  1. Men ah vilka härliga förpackningar! Aldrig sett dem! Limited Edition?
    Svar: Tack, ja det blir så mycket roligare när man får så underbar respons på bloggen som jag får. Älskar det!

  2. va kul vi säger bästa johanna ==)

    nej men det är ju mitt fulbadum med blå ful golvmatta ja vill ha nytt som där nere helkakalat o fint fniss

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *