BUCKET LIST 2018

Ni var några stycken som bad mig publicera min bucket list så nu kör vi! Detta är första gången som jag skriver en bucket list och jag är inte så hård på att jag måste göra allting innan året är slut, utan ser det mer som en rolig grej och några saker som jag skulle vilja försöka uppleva och uppnå. Fast det kanske är meningen med en bucket list haha? Hoppas iallafall att ni gillar mina punkter! Puss

Photos borrowed from Pinterest

Åka helikopter
Detta är ingenting som jag känner att jag måste göra, men det hade varit så himla coolt. Jag och Emely ska åka till New York i höst och vi snackade lite på att flyga helikopter över Manhattan. Det vore så himla coolt, fett och häftigt! Kolla bara bilderna liksom! Wow!

Besöka minst ett nytt land
Jag älskar ju att resa och i år är jag sugen på att besöka Prag (Tjeckien) eller Budapest (Ungern). Jag och Ellen pratade även lite smått om att besöka Montenegro i sommar, vilket isåfall också blir ett land som jag aldrig har varit i förut! Och så kommer jag förhoppningsvis besöka vackra Norge några gånger då jag ska se Sam Smith i vår och har två fina vänner som bor där!

Gå mer på bio
Jag har nog gått på bio max….. 3-4 gånger under 2017? Och jag tycker nästan det är pinsamt, med tanke på hur mycket jag älskar att gå på bio haha. Jag har redan några filmer som jag längtar efter att få se på bio i år: Ted – för kärlekens skull, Jurassic World 2 och Fifty shades freed.

Hitta på saker efter jobbet under vardagarna
Det är så himla lätt att man enkelt kommer in i en ”tråkig vardag” där man bara vaknar, går till jobbet, kommer hem, äter middag och sover från måndag till fredag. Att bjuda över min bror och svägerska, mina föräldrar eller någon kompis på en tisdagsmiddag gör så mycket!

Photos borrowed from Pinterest

Köpa en designerväska
Jag fyller 25 år i oktober och skulle gärna vilja unna mig en designerväska. Detta har jag dock inte riktigt bestämt mig för till 100%, då jag nog innerst inne tycker det är sjukt onödigt att lägga 15-20.000 kr på en väska haha. Jag kommer iallafall spara ihop pengarna för sig och så får vi se hur det blir med köpet! Just nu står det mellan en svart Gucci GG marmont bag i small och en svart Chloé faye bag i medium.

Ha fixade naglar hela tiden
Haha en ganska ytlig punkt men jag har märkt att jag älskar att ha fixade naglar. Känner mig alltid fräsch, hur ofräsch jag än är haha.

Ha en inflyttnings- och födelsedagsfest
Jag fyller 25 år i oktober (HUR SJUKT?! Och ja, jag har redan börjat planera inför min födelsedag haha) och är väldigt sugen på att styra ihop en fest tillsammans med min familj och vänner! Jag har dessutom inte haft en inflyttningsfest sedan jag flyttade hemifrån för ett år sedan, så jag funderar lite på att slå ihop dom två. Det vore otroligt kul!

Photos borrowed from Pinterest

Tatuera mig
Detta är en ganska spontan punkt som jag inte känner något måste över att göra under 2018. Jag känner väl mest att det är någonting som jag vill (och måste) göra innan jag dör haha. Isåfall skulle jag vilja tatuera något litet och diskret på underarmen eller revbenen! OCH så har jag dessutom blivit lite sugen på att tatuera mina ögonbryn då jag är trött på att fylla i dom varje morgon haha.

Åka på minst 3 resor
Jag vill mer än gärna åka på fler än tre resor men pga jobb och semesterdagar så skriver jag tre som ett realistiskt mål. Att resa är ju något av det bästa jag vet! Hittills har jag New York (oktober) och Grekland (juni) inbokade, och jag hoppas även att det blir en resa tillsammans med Ellen i augusti eller september och en längre resa till vintern. Och kanske en kortare weekend nu på våren!

Bygga upp den perfekta basgarderoben
Man kommer väldigt långt med att ha en bra basgarderob och jag känner att det är dags att jag uppdaterar min. Jag behöver byta ut mina jeans och t-shirts, samt köpa lite nya stickade tröjor. Det går ju bara en månad, och sen har dom blivit knottriga överallt haha!

Photos borrowed from Pinterest

Besöka Köpenhamn oftare
Det är egentligen ganska sjukt att det tar mig ca. 30 minuter att lämna min lägenhet och vara framme Köpenhamn, och att jag ändå nästan aldrig är där. Jag har varit sugen på att dra över för en hotellnatt under hela hösten men det har inte blivit av, så jag hoppas det blir av under våren för jag älskar den staden! Jag skulle gärna vilja boka en hotellnatt där och spendera två heldagar där tillsammans med en kompis.

Renovera min hall
Detta hoppas jag att jag kan checka av om någon månad. Nya garderober ska sättas dit, väggarna ska målas och tavlor ska spikas upp!

Ha en vegetarisk månad
Detta är något som jag velat prova ganska länge, då det hade varit jättekul! Jag äter redan mycket vegetariskt hemma och när jag äter ute på restaurang, så det hade varit kul att prova det en hel månad. Det är dessutom bra för både kroppen och för miljön!

Lägga undan minst xx kr
Eftersom jag flyttade hemifrån i januari förra året och köpte en massa saker till min lägenhet under hela våren och sommaren, så var jag ganska dålig på att spara pengar under 2017. Jag brukar sätta upp spar-mål som jag vill uppnå under året och detta året har jag ett nytt!

30 thoughts on “BUCKET LIST 2018

  1. SÅ roligt att få ta del av din bucket list! :D många av dem står på min också! =) Och jaa alltså – du fyller 25? Galet! Trodde du var 94 ;D Kram!

  2. Älskar din Bucket List! Montenegro skall vara helt amazing! Deras riviera har ju blivit ett poppis resmål. Tatuera mig vill jag med göra igen och resa det kommer jag definitivt göra i år.
    Svar:Ja det är det verkligen, så hoppas verkligen att jag kommer mig till Skottland inom kort!

  3. SV: Men alltså jag veeet inte vart jag fått det ifrån?? Jag är ju till och med 95a, så jag har väl under alla år tänkt att du var ett år äldre än mig ;D tokigt haha, men ja vad spännande med 25årsdag! Även om det är ett tag kvar. DÅ kommer jag ner till dig och bjussar på sushiiii that’s for sure!!

  4. Vilken bra lista! Jag har faktiskt besökt både Prag och Budapest. Var flera år sen jag var i Budapest, minns inte så mycket från de tyvärr. Men Prag besökte jag nu i höst, och de kan jag verkligen rekommendera!

  5. Vilken spännande bucketlist! Vill såå gärna ocså köpa en designerväska också i år, får se om man får någon najs bonus så att man unna sig ;) kram!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *