FRIYAY

http://malinitis.tumblr.com

Hej vänner! Hur mår ni? Mitt liv är inte riktigt på topp just nu haha, för jag har legat hemma med både migrän och feber dom senaste dagarna. Knappast roligt, men har iallafall fått leva i min morgonrock, ta ett bad varje dag och kolla igenom alla Riverdale-avsnitt. Man får ju tänka positivt haha. Hoppas att jag är på topp till imorgon då min kusin och kusinbarn kommer över på besök! Ha en fin fredag! Puss

24 thoughts on “FRIYAY

  1. Usch, har med varit hemma. HELA VECKAN! Först med illamående & yrsel, sen feber & hosta :( Krya på oss! Men som du säger… man får försöka att tänka positivt iallafall!

  2. Inte mitt heller har en megafinne och långdragna PMS besvär :/ Krya på dig finaste!
    Svar: Eller hur! Apptips kan man aldrig få för lite utav.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *