LATEST Q/A

Har du några nyårslöften eller mål för 2018?
Jag brukar inte ha nyårslöften då det oftast bara består av att jag ska börja träna vilket jag aldrig håller haha, så i år funderar jag lite på att skriva en bucket-list. Är ni intresserade av att ta del av den? Isåfall publicerar jag gärna den för er! En sak som jag har bestämt mig för att göra är att spara ihop pengar och unna mig en märkesväska i 25 års-present. I nuläget lutar det åt en Gucci marmont bag, men det kanske ändras.

Vad ska du ändra i din lägenhet härnäst?
Så himla kul att ni också är intresserade av inredning – det är ju så roligt! Jag planerar att renovera min hall nu under våren! Jag har just nu inbyggda standard-garderober som har riktigt kass förvaring och som jag därför tänker byta ut. Det ska även målas om på väggarna och sättas upp två tavlor som Ellen har målat till mig <3 Sen har jag även bestämt mig för att göra en sk. ”spegelvägg” vid min myshörna i mitt vardagsrum. Jag tycker att det ser tomt ut på väggarna så förhoppningsvis kommer det liva upp det lite!

Berätta fem saker vi inte visste om dig.
#1 Jag dricker minst två flaskor Sodastream-kolsyrat vatten varje dag. Det är så gott, och dessutom bra för kroppen att få i sig vatten!
#2 Jag kan inte åka skidor, och det grundar väl sig i att jag aldrig har åkt det i hela mitt liv haha. Jag har en mamma som inte tycker om skidresor så jag har aldrig åkt på en under min barndom, och därför har jag heller aldrig lärt mig att åka skidor.
#3 När det kommer till mitt kylskåp så har jag alltid tomater, dijon-senap, japansk soya, parmesanost och Cola zero hemma.
#4 Jag ringer fortfarande min pappa så fort jag behöver hjälp med något haha. Det kan vara allt från när jag ska koka ris, när jag ska pumpa min cykel eller när jag ska sätta upp en lampa. Kommer nog ”tyvärr” alltid vara pappas flicka haha <3
#5 Jag tycker inte alls om att prata i telefon, speciellt inte på allmänna platser. För några år sedan hade jag en grov fobi för det och svarade aldrig när jag t.ex. satt på bussen. Då ringde jag alltid upp personen när jag hade gått av och ”var ensam” haha. Idag är jag mycket bättre på det och pratar gärna i telefon med mina nära och kära, men ska jag ringa någon okänd så tar det fortfarande emot lite.

Vilket är ditt favoritplagg i vår?
Oj vad svårt…. det finns så många! Jag skulle nog säga den checkade kappan (fortfarande på jakt efter den perfekta dock), skinnjackan, mina ankle boots i lack, skeppar-hatten, ett par svarta skinny jeans, min nya röda väska, en svart bas-kappa och en glittrig topp.

Hur ser dina middagsvanor ut? Vad brukar du äta till middag? Behöver lite idéer!
Haha dom förändras lite från vecka till vecka, men over all så tycker jag att jag har ganska bra middagsvanor. Jag brukar inte vara så hungrig på kvällarna då jag äter mellanmål med barnen på jobbet vid 15-tiden, och slänger därför bara ihop något enkelt när jag kommer hem. Jag vägrar köpa hem hel- eller halv-fabrikat så min standard-måltid på vardagarna är kyckling- eller laxfilé med broccoli när jag inte orkar laga ihop något större. När orken och tiden finns där så lagar jag gärna något storkok med många portioner, t.ex. lasagne, soppor, grytor eller köttfärssås. Då portionerar jag upp det och fryser in, så att jag enkelt kan ta fram och värma till middag.
Kolla gärna in min recept-kategori för lite idéer kring olika middagar och recept. Förhoppningsvis hittar du något du tycker om haha!

Brukar du lyssna på poddar? Har förr mig att du aldrig nämnt det haha. Vilka brukar du lyssna på isåfall?
Nja nej, det händer inte så ofta faktiskt. Jag är en musik-tjej och kommer troligtvis alltid att vara det, men det händer att jag lyssnar på poddar och då älskar jag att lyssna på ”Har du sagt A får du säga B”-podden med Alice och Bianca! Den är så himla underhållande och rolig! Ibland lyssnar jag även på Hugo och Paula’s podd, P3 Dokumentär-podden eller Mathilda och Andrea’s podd.

Categorized in: Q/A

25 thoughts on “LATEST Q/A

  1. Älskar vad du brukar ha i kylen :)
    Svar: Ah det är ju klart. Min hudton förändras knappt över året. Vilket är rätt så skönt faktiskt. Tycker att i fel ljus när man testar olika foundations kan vara sjukt missvisande. Nu har jag en som alltid fungerar, bara älskar den!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *