RECENSION/ISADORA/FOUNDATION COLOR BLENDER

Color blender for foundation from Isadora, HERE

Hur många gånger har man inte börjat sminka sig och sedan märkt att ens foundation är antingen för mörk eller för ljus? Det händer mig lite då och då, främst eftersom jag skiftar i färg en hel del under året. På sommaren blir jag väldigt brun och även om det sitter kvar enda in på vintern, så tappar jag lite färg för varje vecka eller månad som går.

Nu har Isadora kommit med en lösning på problemet, nämligen denna produkt som kan hjälpa dig att blanda din antingen för ljusa eller för mörka foundation till en som passar dig! En droppe av den vita eller den bruna, och du är förhoppningsvis good to go. Hur bra?!

Shade 00 LIGHT, HERE / Shade 03 DARK, HERE

Såhär skriver företaget om produkten:
”Justera din foundation till en ljusare eller mörkare nyans beroende på hudton och säsong. Blanda din foundation för att skapa ett perfekt samspel mellan nyans och hudton. Koncentrerat, flytande färgpigment som ger byggbar färgtäckning. Finns i en ljus och mörk version.”

+
Väldigt pigmenterad
Påverkar inte sminkets täckning….
….eller konsistens
Prisvärd
Ger ett naturligt resultat
Smart förpackning med dropp-funktion

Denna produkt säljs bl.a. på Kicks och kostar 149 kr/styck

29 thoughts on “RECENSION/ISADORA/FOUNDATION COLOR BLENDER

  1. Aldrig testat förut köper det som passar min hudton känns mkt lättare på nått sätt.
    Svar: Ja hihi tur man bara fyller en gång om året visserligen.

    1. Haha ja det gör väl jag också, men som jag skriver i inlägget så förändras min hudton ganska mycket under ett år och ibland har man kanske inte 20 olika nyanser hemma att sminka sig med. Då är detta en bra lösning :) Kram

  2. Jag brukar oftast ha en för sommar och en för vinter, så blandar jag mellan dem om jag skulle få för mig att sola lite solarium typ ;) haha:D Men jätte bra tips så man slipper köpa flera! :)<3

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *