5 THINGS

Avslutade min helg i söndags genom att duka fram en liten chark-bricka till mig själv samtidigt som jag tittade på Titanic som gick på tv. Denna whiskey-osten som jag fick av Ellen är helt fantastiskt god…. hade helst av allt ätit den varenda dag haha.

Shoes from Stradivarius, HERE

ÄLSKAR verkligen mina nya snygga klackar från Stradivarius! Titta bara på dom!

Det är inte bara lack-trenden som är min senaste obsession, utan även denna trend med rutiga plagg. Tycker verkligen att det är så modernt, kvinnligt och snyggt! Är därför på jakt efter en lång kappa att ha i vår, liknande den i mitten – har ni något tips?

Såhär vackert var det när jag och mina släktingar var på Tivoli för den årliga julmarknaden. Solen sken hela dagen medan vi åkte massa karuseller, åt æbleskiver, drack glögg, tittade in julskyltningen och bara mös! En av dom bästa dagarna på året.

I fredags tog jag semester och städade ut allt julpynt. Gillar min lägenhet mer såhär, så nu känner jag mig som hemma!

23 thoughts on “5 THINGS

  1. ja men va mysigt såg på titanic oxå den är så bra .
    ja men en del åker ut i morg o julgranen så myser extra med den idag är ju ändå mysigt liksom

  2. Jag köpte ju en supersnygg rutig kappa på Zara, dock så gick den sönder efter 1 användning… :O
    Men måste nog också spana på en ny till våren <33

  3. Den där charkbrickan såg ju inte helt fel ut alltså och så snygga skor! Gillade också den kappan i mitten, superfin :) Dock inte sett någon liknande nånstans tyvärr.
    Fint du har det hemma, så fräscht och snyggt!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *