INSPIRATION: DOORS

I samarbete med mindorr.se

Photos borrowed from Pinterest

Idag tänkte jag prata dörrar med er haha. Det låter kanske inte så intressant men tro mig, är ni intresserade av inredning så är det det. Jag har nämligen börjat bli lite sugen på att byta ut mina innerdörrar i min lägenhet. Jag fick syn på dessa spegel-dörrar hos Therese Lindgren när hon renoverade sin lägenhet, och föll direkt. Så himla mycket elegantare och snyggare än släta dörrar, som jag har idag!

Jag har egentligen bara två stycken (en till sovrummet och en till toaletten – till köket och vardagsrummet är det öppet) så det är inte så mycket jobb, men jag kan inte bestämma mig om det är värt det då det inte är något fel på mina dörrar i dagsläget.

Left one, HERE / Right one, HERE

Kikade in på mindorr.se och hittade massor med fina innerdörrar, och gillade verkligen den till höger här ovanför. Jag har något liknande som den till vänster sedan tidigare. För övrigt så har mindorr.se ett väldigt brett utbud med massvis av olika innerdörrar med hög kvalitet och till jättebra priser – tips att kika in om ni kommer i samma tankar som mig. Puss

14 thoughts on “INSPIRATION: DOORS

  1. spegeldörrar är så himla fint alltså .
    jodå det gick rätt ok inte min vanliga läkare men ja ersätaren är rätt o va mest förlägnin utav sjukintyg

  2. Det gör verkligen SÅN skillnad att byta dörr. När vi renoverade förra lägenheten bytte vi alla plast-träinga-dörrer mot sånna som var väldigt lika dom till höger. Och det blev verkligen SÅ fint!! Ett stort tips =) Kram <3

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *