A TRAVEL LIST

Jag hittade denna listan inne hos fina Matilda för bara någon vecka sedan och kände att jag var tvungen att publicera den själv. Att resa är ju något av det allra bästa och roligaste man kan göra i livet, och det är dessutom den rikaste erfarenheten man kan få! Puss

From Puerto Rico 2012

Min senaste resa gick till
Grekland haha! Ovanligt va? I september drog jag iväg dit med mina föräldrar och min mormor, och latade mig på stranden i två veckor. Älskar verkligen att spendera tid där, och jag längtar alltid tillbaka så fort jag satt mig på bussen påväg till flygplatsen!

Så ofta reser jag
Haha alldeles för sällan enligt mig själv. Förra året (2017) var jag ”bara” iväg tre gånger, vilket jag tycker är för lite. Jag försöker att resa så ofta jag kan (ungefär en på våren, en på sommaren och en på hösten) och så fort någon hoppar på idén, men ibland och oftast krockar det både ekonomiskt och jobbmässigt.

Min drömresa går till
Jag har drömt om att få åka till Japan i flera flera flera år, så jag hoppas verkligen att det blir av inom en kort framtid. Några andra drömresor är att båtluffa i Grekland, besöka fantastiska och vackra Bali och Nya Zeeland och åka på en roadtrip mellan LA och San Fransisco i USA.

From China 2013

Tre saker jag alltid packar med
Om vi bortser från dom självklara sakerna (pass, underkläder och pengar) så packar jag alltid ner:
– Trådlös och bärbar högtalare. Musik är livet haha, behöver jag ens förklara varför?
– Min lilla rese-fön. Även om jag låter mitt hår lufttorka 9/10 gånger så åker den alltid med, för säkerhetsskull. Ibland har man inte tid att sitta på balkongen i 2 timmar för att låta svallet torka… och fönerna som finns på hotell är aldrig bra haha.
– Alldeles för många par skor haha. Åker jag t.ex. på solsemester så blir det alltid minst 4 par skor; ett par sandaler till beachen, ett par sneakers till utflykter, ett par ballerina till vardags och ett par klackar till kvällen som är lite finare.

Det ultimata ressällskapet
Älskar att resa med både familj och vänner, så det är faktiskt svårt att välja! När jag åker tillsammans med min familj och släkt så är där däremot ingen som möter mitt intresse för shopping haha, så på den biten föredrar jag mina shoppinggalna vänner ;)

Den sämsta resan jag har gjort
London, när jag var 10 år, och Egypten. I London låg jag sjuk i en vecka och kräktes, vilket egentligen bara var ren otur, och i Egypten ville dom köpa och gifta bort mig för x antal kameler. Dom drog i mitt hår och var efter mig nästan hela tiden… sen var det tyvärr inget vackert land heller haha.

From New York 2010

Den bästa resan jag har gjort
Haha jag hade egentligen velat säga alla mina resor här men om jag måste välja en så väljer jag Kina. Som ni kanske vet så fick jag en resa dit av mina föräldrar när jag fyllde 20 år, och det är något av det bästa jag varit med om. Får ni någonsin chansen att åka dit, så ta den!

En inplanerad resa är
Jag bokade faktiskt en resa häromdagen, nämligen till Grekland! I juni åker jag med mina föräldrar, min bror, min mormor och min svägerska till Kreta och umgås i värmen i två veckor. Vi blir borta över midsommar vilket ska bli så mysigt! Sedan hoppas jag att jag och Emely bokar New York i september som vi snackat längre om, och att jag och Ellen åker någonstans i samband med att vi fyller 25 år i höst!

From London 2016

Categorized in: Q/A

18 thoughts on “A TRAVEL LIST

  1. Jag ska faktiskt göra en långresa nu den 29 januari! Australien, Nya Zeeland, Filippinerna, Thailand…. ja ungefär! Ser såå mkt fram emot det, att resa är ju bara för härligt! O i Egypten ville de gifta bort mig o min syster för x antal kameler också, dock gillade jag det landet

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *