WINTER BOOTS

Boots from H&M / Jeans and faux fur jacket from Zara / Bag from Scorett

Jag tog lite blogg-ledigt igår efter nyår haha, det behövdes. Låg i sängen hela dagen, tittade på Disney-filmer och åt godis medan regnet öste ner utanför. Hade ni en bra nyårsafton? Det hade jag! Jag åt middag med Ellen och hennes föräldrar, och därefter drog vi ut, dansade hela kvällen och mötte upp några kill-kompisar. Hur kul som helst!

Har har ni för övrigt en väldigt simpel och bekväm outfit som jag bar i helgen! Älskar mina boots som jag köpte för någon vecka sedan. Väldigt varma och bekväma! Och mina flätor alltså – önskar att Ellen bodde hos mig så att hon kunde göra såna dagligen haha. Puss

23 thoughts on “WINTER BOOTS

  1. Tack för tipset! Hur stor är kameran? Är så otroligt nöjd med min systemkamera som jag har nu, också en Canon & dem är så himla enkla att förstå. Fick låna en kompis Nikon ett tag, & jag var inte alls lika nöjd!

  2. Otroligt stort tack för alla dina superbra tips! Får kolla in & läsa lite på internet, men känns så mycket bättre att få tips såhär än att läsa försäljningsartiklar på nätet! TACK!

  3. Men alltså, är jag sämst eller?? Jag satt och läste om och om igen för att se var den kom ifrån. Hur jag kunde missa det flera gånger förstår jag då inte, haha!! Men tack! Kram <33

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *