LAST NIGHT

Photos from last night

Ellen är nere i Malmö över nyår, så igår kom hon hem till mig för en riktig myskväll. Vi gjorde brie-ost med honung och nötter i ugnen, vitlöksbröd och jordgubbar doppade i choklad och dukade även fram charkisar, ostar och marmelader. Vi satt framför tvn i timmar och bara åt, medan vi tittade på film. Och jag ville inte sluta ta bilder för att det såg så himla fint ut haha.

Idag ska vi nog åka och kolla in mellandagsrean, vilket jag ser framemot även om jag inte behöver något haha. Har redan beställt lite godsaker från ASOS som jag spänt väntar på att få hem… Har ni hittat något på rean än? Ha en fin lördag mina vänner! Puss

22 thoughts on “LAST NIGHT

  1. Men wow fullvärdigt nyårsmys typ :) Inte hittat ngt på rean än, kommer nog inte handla så mycket på den heller faktiskt. Behöver inget liksom,hehe.
    Svar: Ja supersmidigt, kul att kunna lyssna på musik i fler rum liksom.

  2. Sv; ja de är alltid kul med en ny mobil! Älskar det😍
    Vad mysigt ni verkar ha haft det! Det ser hur gott ut som helst! 😍 jag hoppas du får ett toppen avslut på 2017 och att du får en fantastisk start på 2018 fina du ❤️

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *