ROBOTDAMMSUGARE?

I samarbete med RobotExperten

Är det någon av er som har en robotdammsugare hemma hos er?

Min mamma fick just en robotdammsugare i födelsedagspresent av min pappa för några månader sedan och jag har själv blivit lite sugen på en sedan dess haha. För det första så ser dom ju så himla gulliga och roliga ut! Det blir nästan som ett husdjur som springer runt bland fötterna haha.

För det andra så är ju att dammsuga generellt något av det tråkigaste som finns, tycker jag, och efter att jag har bott hemifrån i min lägenhet i snart ett år så har det fortfarande inte blivit något som sker per automatik. När jag bodde hemma så städade vi varje lördag, men idag kan det ibland gå 2-3 veckor innan jag tar tag i min lägenhet och dammsuger den haha. Nu låter det som att jag har det jättesmutsigt hemma men så är ju inte fallet. Ska jag ha gäster över så städar jag, självklart ;)

Robot vacuum cleaner from Deebot / Robot vacuum cleaner from Cleanmate / Robot vacuum cleaner from iRobot

Men tänk vad skönt det hade varit med en robotdammsugare då, som man sätter igång genom att trycka på en knapp och sedan gör den jobbet åt en! Kör runt i lägenheten eller huset och städar åt en. Jag har kikat runt lite på RobotExperten och dom har robotdammsugare i alla möjliga prisklasser! Kika in där om ni är sugen på en själva! Puss

13 thoughts on “ROBOTDAMMSUGARE?

  1. JAG HAR!! Det är på riktigt det bästa köpet jag någonsin gjort! Att dammsuga är det tråkigaste jag vet, och nu har jag sluppit det i nästan 4 år, haha!! Så himla bra! Kram <33

  2. Sv; tack så mycket! Ja jag blev jättenöjd med naglarna! 😃
    Håller med dig helt! Dammsuga är sååå tråkigt, och jag har två katter, de blir att dammsuga några gånger i veckan med all kattsand som hamnar på toalettgolvet! En robotdammsugare hade varit underbart!

    Hoppas du får en toppen lördag fina du 💗

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *