FRIYAY

http://malinits.tumblr.com

Firar att det är fredag genom en inspirationsbomb! Det behövs efter mörka december och julen, som äntligen är över. Även om jag älskar julen så är det alltid ganska skönt när det väl är över! Jag ser faktiskt framemot vad 2018 har att bjuda på! Det ska bli ett bra år!

Vad har ni för planer idag? Och vad ska ni göra på nyår? Jag ska fira tillsammans med min bästa Ellen, men vi vet inte riktigt vad vi ska göra än. Vi tar kvällen lite som den kommer, för då slipper man få upp förhoppningarna och bli besviken haha. Trevlig fredag på er! Puss

9 thoughts on “FRIYAY

  1. Åh idag så städade jag bort stor del av julen, granen som barrade som tusan framförallt. Några tomtar åkte ned i sina lådor med. Härligt. Allt känns så mycket ljusare då.
    Svar: Ja kul vet jag inte men skall definitivt försöka tänka bort krisen! Tack fina du :)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *