CHRISTMAS DAY

Some photos from last night / Dotted top from Bikbok / Earrings from Ginatricot

GUD vad konstigt det känns att sätta sig ner och blogga ”som vanligt” efter julkalendern haha, men åh vad jag har saknat det. Och er! Tusen tack för all fin respons på alla 24 luckor förresten! Det är just det som får mig att fortsätta ha min motivation på topp!

Hade ni en bra julafton igår? Hur firade ni? Jag var hemma hos mormor med mamma och pappa och hade en jättemysig kväll! Min bror och hans sambo och min morbror med familj firar varannat år borta, så i år blev det bara vi fyra. Vi åt anka, öppnade julklappar, drack glögg och bara mös. Idag fortsätter firandet, fast med traditionellt julbord och med hela släkten hos mormor! Puss

12 thoughts on “CHRISTMAS DAY

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *