LUCKA 22

Idag tänkte jag dela med mig av mina favoritsaker kring december-månad. Även om månaden har gått så himla fort och jag knappt har haft någon julstämning, så är julen en av mina absoluta favorit-tider på hela året. Det är så mysigt och man umgås så mycket med sin familj och sina vänner! Bjuder även på lite bilder från min pyntade lägenhet. Ha en fantastisk dag mina vänner <3

• Handla julklappar
• Att gå på julmarknad på Tivoli med min släkt <3
• Leka tillsammans med vänner ute i snön
• Mormors anka på julafton
• Gå på stan och njuta av all vacker belysning
• Laga en massa god mat
• Bädda ner sig under filtar i soffan….
• ….och tända massa ljus….
• ….och titta igenom en massa härliga julfilmer
• Äta julbord
• Gå på bio och äta popcorn
• Dricka glögg och äta pepparkakor med ädelost
• Baka goda recept

21 thoughts on “LUCKA 22

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *