ATT FAKTURERA KRING SAMARBETEN

I samarbete med Zervant

På den senaste tiden så har man fått ta del av mer och mer betalda samarbeten på bloggar, inkl. min egen. Det är väldigt roligt att få blogga och tipsa om företag, produkter och tjänster som jag tycker om, samtidigt som jag får betalt! Och även om ett inlägg på min blogg skulle vara sponsrat eller betalt, så är det självklart alltid mina egna åsikter till 110%.

När man gör betalda samarbeten på sin blogg så är det väldigt viktigt att man som influencer sköter det snyggt och känner till reglerna. Jag äger själv inte ett eget företag och tar därför hjälp av andra företag när jag ska fakturera mina samarbeten, vilket är hur smidigt som helst. Alla avgifter dras bort från summan och alla uppgifter lämnas automatiskt till Skatteverket, och jag behöver inte tänka mer på det.

Zervant är ett företag som erbjuder en sådan tjänst. Det är ett gratis faktureringsprogram på nätet för egenföretagare, vilket innebär att du enkelt kan fakturera via deras tjänst för att göra det enkelt för ditt eget eget företag. Allting sker online, det är enkelt att använda och du får dessutom chans att prova på deras tjänst gratis i 30 dagar.

11 thoughts on “ATT FAKTURERA KRING SAMARBETEN

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *