LUCKA 14 – TÄVLING

I samarbete med Caseapp

My own designed christmas cases

I dagens lucka hittar ni en tävling i samarbete med Caseapp! Det är så himla roligt att dom vill vara med och sponsra till min julkalender för det fjärde året i rad, framför allt då jag verkligen kan rekommendera deras produkter! Idag har två av er chansen att vinna varsitt presentkort värt 300 kr/styck. Med detta kan ni designa ett skal eller ett skin antingen till er mobil eller er dator!

För att vara med och tävla måste ni:
– Kommentera inlägget att ni är med (glöm inte er mailadress!)

Jag drar två vinnare i slutet av morgondagen och presenterar dom i detta inlägg! Lycka till! Puss

AVSLUTAD!!!!
Vinnarna är Linn och Sara! Grattis tjejer! Jag har mailat er!

För er som inte vann och fortfarande är sugna på ett skal eller ett skin, så kan ni ange MALINJUL20 i kassan. Detta ger er 20%hela Caseapp’s sortiment! Perfekt att använda sig av nu inför julen, antingen till sig själv eller någon annan! Happy shopping! Puss

31 thoughts on “LUCKA 14 – TÄVLING

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *