LUCKA 11 – TÄVLING

I samarbete med Estée Lauder

Pure color envy lash mascara, HERE / Double wear Stay-in-place foundation, HERE

I dagens lucka gömmer det sig en tävling tillsammans med Estée Lauder! Jag har fått äran att samla ihop mina två favoriter som tre av er har chansen att vinna idag. Hur kul? Det handlar då om deras Pure color envy lash mascara och Double wear Stay-in-place foundation, som jag använder regelbundet och som jag älskar.

För att vara med och tävla måste ni:
– Kommentera inlägget att ni är med (glöm inte er mailadress!)
– Skriv ner vilken nyans ni önskar att få på er foundation (mascaran skickas ut i svart)

Jag drar tre vinnare i slutet av morgondagen och presenterar dom i detta inlägg! Lycka till! Puss

AVSLUTAD!!!!
Vinnarna är Sofia, Sofie och Nora! Grattis tjejer! Jag har mailat er!

19 thoughts on “LUCKA 11 – TÄVLING

  1. Åh vad kul med tävling! Är självklart med. Nu får man hålla tummarna, önskas vinna 1N1 Ivory nude, får hoppas på att den passar bättre en min nuvarande foundation, men blir ju så blek på vintern, haha!

  2. Ååh hade varit perfekt att vinna detta nu!! Behöver verkligen en ny fonduation 😍
    Är självklart med!! Kramis

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *