FÖRETAGSBOSTÄDER

I samarbete med Företagsbostäder.se

Idag är det många som reser mycket, både privat och inom sina yrken, och en hel del arbetar i andra städer i några dagar eller under längre perioder. Att bo på hotell under jobbresor kan både vara trevligt och mysigt, men efter ett tag kan det vara skönt att få en bättre vardag och bättre rutiner med en egen bostad via Företagsbostäder.se. Tiden som man spenderar utanför sin arbetstid är lika viktig för att man ska må bra.

Behöver du ordna tillfälligt boende åt en anställd eller en konsult? Letar du övernattningslägenhet till ditt företag? Företagsbostäder.se hyr ut möblerade företagslägenheter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Helsingborg och Lund. Att hyra en företagslägenhet är hemtrevligt och ett prisvärt alternativ till längre hotellvistelser. Lägenheterna är fräscha, väl-utrustade och centralt belägna och du får alltid snabb och personlig service. Slutstädning och fastighetsjour med dygnet runt-service ingår. En trivsam bostad är en bra grund när du ska rekrytera den kompetens ditt företag behöver. Lägenheter går att hyra från 4 nätter och uppåt, och du bokar bara den period ni faktiskt behöver lägenheten, oavsett kalendermånad. Företagsbostäder hjälper dig att hitta en trygg och bekväm bostadslösning.

Nu reser jag aldrig i mitt yrke eller arbetar på andra städer, men det måste vara jätteskönt att ha möjligheten att kunna ha ett ganska likt hemmaliv när man är borta och jobbar. Man har sin egen lägenhet, lagar sin egen mat och bjuder över sina vänner på middagar.

Lägenheterna hos Företagsbostäder.se finns i olika storlekar efter kundens önskemål. Alla lägenheter är fullt möblerade och utrustade för självhushåll. Det innebär t.ex. att det finns rena lakan och handdukar, och ett kök som är komplett utrustat med mikrovågsugn, kaffebryggare, brödrost och vattenkokare. Och självklart så ingår fritt internet och en tv med grundutbud.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *