LUCKA 5 – TÄVLING

I samarbete med Smakbox

Some of the recipes I’ve done with gifts and supplements from Smakbox / All photos taken by me

I den femte luckan gömmer det sig en tävling tillsammans med Smakbox! Ni visar alltid så otroligt stort intresse för mina inlägg när jag skriver om deras boxar, så idag har jag fixat så att en av er har chansen att vinna deras härliga och juliga december-box! Ni får välja mellan deras vanliga box eller deras Balans-box. Original-boxen är den som jag brukar få hem, och Balans innehåller mindre socker och fokuserar på mer nyttiga saker!

För att vara med och tävla måste ni:
– Kommentera inlägget att ni är med (glöm inte er mailadress!)
– Skriv vilken box ni är intresserade av att få

Jag drar en vinnare i slutet av morgondagen och presenterar dom i detta inlägg! Lycka till! Puss

AVSLUTAD!!!!
Vinnaren är Amanda! Grattis tjejen! Jag har mailat dig!

25 thoughts on “LUCKA 5 – TÄVLING

  1. Åh, vore så kul att få en sådan box! Älskar att testa nya produkter 😊
    Så jag är jättegärna med i tävlingen.
    Skulle helst vilja ha original-boxen

  2. Dessa boxar verkar ju så lyxiga och roliga att få hem.
    Det vore verkligen jättespännande att få testa.
    Jag vill gärna överraskas av en original-box så det hoppas jag på att vinna!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *