ÅRETS RESOR + FRAMTIDA RESOR

I samarbete med Lånemäklaren

Är det bara jag, eller har 2017 gått så himla fort? Det är mindre än en månad kvar av året, vilket nästan gör mig rädd haha. Vilken tur att man hunnit med lite roliga saker under året, oavsett hur snabbt det har gått! Idag tänkte jag prata lite resor med er, för visst tycker vi om att resa? Jag tänkte att vi kör en genomgång av vilka resor och vilka länder jag har besökt under året, samt framtida resor som jag planerar att göra. Kul va? Puss

PARIS 9-12/3
Köpte flygbiljetter till min bästa vän i julklapp förra året, och hon fick välja mellan London, Paris och Barcelona. Paris blev det, och vi spenderade fyra dagar där tillsammans i våras! Njöt av våren, kulturen, maten och hade det helt underbart. Paris slår inte Barcelona som vi båda två älskar, men det är en jättefin stad och jag skulle mer än gärna vilja åka tillbaka!

KRETA 13-20/5
På julafton för snart ett år sedan överraskade mormor hela släkten med en resa till Kreta i maj, för att fira hennes 75 års-dag. Vi blev 14 personer och vi hade en så himla bra vecka (om man bortser från vädret vilket tyvärr inte var på vår sida). Älskar Kreta! Älskar min mormor! Älskar min släkt!

KRETA 9-23/9
Jag fick chansen att besöka mitt älskade Grekland under två tillfällen detta året, vilket gör mig så himla glad. I september åkte jag dit med min mormor och mina föräldrar och spenderade två veckor i solen, vilket var helt underbart. Inte en droppe regn på hela tiden vi var där, och vi njöt av god mat, sol, bad och varandras sällskap. Bäst!

Photos from Crete and Paris / This brunch was the best I’ve ever had

När det gäller resor inför 2018 så har jag inte planerat eller bokat något, utan bara snackat löst om det. Det kostar ju en hel del att resa (framför allt så mycket som jag vill haha) men det finns ju hjälp när det kommer till den ekonomiska biten, t.ex. från Lånemäklaren. Här är några städer och länder som jag önskar att jag kommer att få besöka under nästkommande år!

BALI, THAILAND, FILIPPINERNA, MALAYSIA OSV. 
Jag och min bästa vän har snackat lite om att backpacka i Asien. Jag har kommit på att det verkligen är någonting som jag vill göra, och gör jag det inte inom kort så kommer jag att ångra mig. Min dröm är att besöka The Hobbiton på Bali, men det intresset delar vi tyvärr inte haha!

GREKLAND
Haha jag klarar mig verkligen inte utan mitt Grekland. Åker förhoppningsvis hit med släkten i september, precis som i år!

BUDAPEST/PRAG
Har inte riktigt bestämt mig för vilken stad som lockar mest, men jag skulle vilja åka på en weekend antingen i Budapest eller Prag!

NEW YORK
Jag och Emely har snackat lite om att boka New York antingen under våren eller hösten. Vi får se om det klaffar bra med våra jobb, för isåfall så drar vi dit en vecka. Det enda negativa med New York är att hotellen är så himla dyra…. men det är väl värt det i slutändan. Jag har bara varit i New York en gång tidigare och det var 2010 – har längtat tillbaka sedan dess! Så häftig och cool stad!

19 thoughts on “ÅRETS RESOR + FRAMTIDA RESOR

  1. Jag besökte Prag nu i Oktober, det kan jag starkt rekommendera! Om du åker ditt får du absolut inte missa restaurangen Pasta Fresco. Så gott! Finns några inlägg därifrån under kategorin ”Resor & Äventyr” på min blogg :)

  2. Så underbart att resa och se sig omkring , vi åker till Vietnam slutet av månaden . Ska bli så spännande då jag aldrig varit i Asien ☀️Kram

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *