5 THINGS

Njuter av att julen bara har satt igång samtidigt som jag räknar ner dagarna efter julafton <3

Även om jag älskar att bo i Sverige, fira jul och andas in doften av snön så önskar jag verkligen att jag bodde i ett varmt land under vinter-halvåret. Det gör dessutom inte saken bättre när jag inte har någon resa inplanerad haha. Ska ni resa i vinter? Vart isåfall?

Boots from Public Empire, HERE

I helgen när det var black weekend så klickade jag hem bl.a. dessa skorna! Köpte ni någonting? På tal om lack så har det blivit min nya obsession, så jag är säker på hur dessa kommer ett par favoriter om dom passar och klacken inte är allt för hög haha.

Min nya favorit-låt, som spelas på repeat nästan konstant!

Red and green pillow cases from H&M / Little santa in velvet from Ica Maxi / Flowers from Interflora

I lördags köpte jag lite nya kuddfodral till vardagsrummet, för att få en lite juligare känsla. Och en röd tomte i sammet haha! Visst är den fin? Nu ska jag bara köpa hem och klä en stor julgran och sätta upp röda gardiner som jag förhoppningsvis snart får hem!

25 thoughts on “5 THINGS

  1. Å så fint på sista bilden :) Älskar att du också väljer att ha lite rött, känns som alla unga människor är så emot det ;) haha. Hoppas du får en fin fredag imorgon! Kramar

  2. Älskar snö och vintern över jul men håller med, sedan hade det varit skönt med något varmare land ;) Jag åker idag så missar hela ”julgrejen” hemma men tackar inte nej till 5 veckor i värmen :D

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *