MONDAY

http://malinitis.tumblr.com/

Har ni haft en bra helg mina vänner? Min blev faktiskt jättebra! I fredags hade jag några tjejkompisar över på vin, pizza och skitsnack. Älskar sådana kvällar! I lördags hängde jag med Ellen på dagen, åt middag hos mamma och pappa med våra barndomsvänner och på kvällen gick jag och Ellen ut och dansade. Hur kul som helst! Igår bakade jag med mamma och köpte lite julklappar med pappa, så nu är jag en liten bit på vägen haha.

Jag känner att jag har tappat inspirationen lite för bloggen och därför har inläggen blivit lite tråkigare (?). Jag hinner inte riktigt ta några nya bilder då julkalendern tar upp ganska mycket tid, men jag försöker så gott jag kan. Mest så att ni vet! Ha en bra måndag vänner! Puss

14 thoughts on “MONDAY

  1. Lät som en grym helg :) Och jag känner lika angående bloggen.. min blogg ser helknasig ut från min dator/mobil och jag ser inga bilder. suck!! Ingen vet vad det beror på heller. Kram

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *