INSPIRATION: CARPETS

I samarbete med Trademax

Photos borrowed from Pinterest

Jag är väl egentligen inte inne på att köpa en ny matta, men jag måste bara tipsa om dessa från Trademax. Dom har massor med snygga mattor, och jag älskar både nr. 1 och nr. 5 i kollaget nedanför. Hade jag inte haft planer på att få bort allt det rosa från mitt vardagsrum så hade jag beställt hem den sistnämnda direkt haha.

Den första mattan är så himla cool och läcker, och hade med största sannolikhet varit riktigt häftig att ha i mitt vardagsrum tillsammans med min gråa soffa och mitt marmorbord! Man får lite orientalisk och marockansk känsla över den! Hoppas ni hittar något ni gillar! Puss

1 HERE / 2 HERE / 3 HERE / 4 HERE / 5 HERE

14 thoughts on “INSPIRATION: CARPETS

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *